BUNT 24 MEDIA


A Bunt 24 Media a Bunt 24 csoport tagjaként a bécsi közterületi reklámpiac meghatározó szereplője. Cégcsoportunk közel 3000 külterületi reklámfelülettel rendelkezik Bécs városában, ezáltal széles reklámválasztékot tudunk ajánlani az ügyfeleink részére.
Az országos megjelenés és a széles médiaportfolió lehetővé teszi, hogy ügyfeleink bármilyen marketing céljára megfelelő és hatékony megoldást ajánlhassunk.
   


A KÖZTERÜLETI REKLÁM ELŐNYEI:


A közterületi reklám a mindennapi életünk része, a közösség az otthonán kívül mindenhol találkozik vele. Pontosan tervezhető helyi szinten is (a leghatékonyabb reklámozási lehetőség kisebb régiók esetében). Nem lehet megkerülni (pl. TV-vel szemben, ahol átkapcsolhatnak), egész nap működik. Előnye a térhez illeszkedő sokféle megjelenési forma, amivel szinte mindenkit el lehet érni. Kiválóan alkalmas az általában a többi klasszikus médiumot kerülő fiatalok elérésére is. A közterületi média nem tolakodó, miként a kutatások bizonyítják ennek a médiának a legnagyobb az elfogadottsága. Egyedi mérettel, szokatlan megoldásokkal erős figyelemkeltő hatás érhető el.

Közterületi QR kapmányt készítettünk a Sony-nakBunt24 contact


Cím:
1066 Budapest, Teréz krt. 46.

+36 1 785 5931
+36 20 399 6618
+36 20 399 6605

admnullx@gmail.com